• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Mitjans de Comunicació inicien el curs

  • Els Mitjans de Comunicació inicien el curs

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 09. 2019

Els Mitjans de Comunicació inicien el curs

Dilluns, 9 de setembre, nova temporada

Després del parèntesi estival, la programació habitual dels Mitjans de Comunicació de L’H, i en concret de Televisió de L’H, torna aquesta setmana a les pantalles. Amb L’Informatiu i el magazine esportiu L'H en joc, que s’estrenen aquest dilluns a partir de les 19.30h, comença una temporada on els programes de producció pròpia incorporen noves seccions i col·laboradors. 

Segons Óscar Sánchez, director dels Mitjans de LH, "amb aquesta programació consolidem l'aposta de TV L'HOSPITALET i dels Mitjans de Comunicació per la informació de proximitat, pel servei públic i per la difusió del que es fa a la ciutat, ja sigui en l'àmbit esportiu, associatiu, educatiu, cultural o en el coneixement de persones anònimes que amb la seva activitat diària fan de L'Hospitalet la ciutat que és".

Els programes de dilluns a divendres

L'INFORMATIU diari es posa en antena de dilluns a divendres a les 19.30h, a partir d’avui i sota la edició i presentació de Montse Quiñonero i de Rubén Blas. A banda de les notícies del dia, es continuaran emeten entrevistes a plató, reportatges i continguts especials seguint el pols de l’actualitat.

LH EN JOC, el magazine d’esports amb la informació que generen els clubs i esportistes de futbol, bàsquet i poliesportiu de la ciutat arriba també els dilluns després de L’Informatiu a la pantalla. De la mà de Sergi Esparza, es fa especial seguiment de l’actualitat del Centre d’Esports L’Hospitalet i del Club Bàsquet L’Hospitalet, a més d’incorporar una entrevista setmanal des de plató. El primer programa, a partir d’aquest dilluns a les 20h, arrenca amb les entrevistes als jugadors de l’Hospi de futbol Cristian Gómez i Christian Alfonso.

Els dimarts, també a les 20h, s’emetrà setmanalment el programa VEÏNS, conduït per Pere Montesinos, una finestra oberta al món associatiu amb reportatges, entrevistes i col.laboracions especials. La novetat d’aquesta temporada és la incorporació com a col.laborador de Manuel Domínguez, president del Centre d’Estudis de L’H, que farà la secció "Algunes històries de L'Hospitalet", sobre els costums, tradicions i personatges de la història de la ciutat. Una altra nova secció serà "Els sons de la ciutat", on gent d'entitats faran una interpretació d’alguna peça musical cantada, tocada o ballada. Primer programa, 10 de setembre.

Els dimecres a les 20h arriba AULA LH, l’espai dedicat a parlar d’educació que dirigeix i presenta Núria Toril. A banda de les notícies, els reportatges a fons, les entrevistes a plató i les recomanacions dels alumnes s’incorporen noves seccions per parlar de ciencia, de medi ambient i de dones singulars de la historia. En relació als programes Fem Tàndem que Tv L’Hospitalet desenvolupa juntament amb una escola i amb un institut de la ciutat per potenciar l’educació mediática, aquest curs els estudiants del Frederic Mistral faran de reporters de l’Aula LH posant en pràctica els seus aprenentatges.

Els dijous a les 20h el magazine de cultura TAQUILLA INVERSA, conduït per Laura Alsina, encara la seva quarta temporada estrenant un nou set per al plató, actuacions musicals i nous col.laboradors que s’afegeixen a les seccions habituals. Com a novetats: Daniel Arrébola parlarà de cinema; Agustín Kong de noves tendències; David Benítez seguirà visitant locals i restaurants de la ciutat; les biblioteques continuaran fent propostes literàries; Alfonso Martínez El Mora manté la secció bimensual d'humor; i també es reprendran els reportatges periòdics sobre el Districte Cultural i les actuacions d’Slham Fusió. Primer programa de la temporada dijous 12 de setembre a les 20h.

Per últim els divendres és el moment de BATECS. Marina Toledo ens acosta setmanalment a històries de vida protagonitzades per hospitalencs singulars. Aquesta temporada es donarà més veu al col·lectiu femení i als ciutadans nouvinguts que han après la nostra llengua i cultura. També s’introduiran rutes temàtiques per la ciutat guiades per experts i apassionats de cada tema. El primer Batecs, divendres 13 a les 20h.

A banda d’aquests continguts la graella de TV es nodreix d’altres programes temàtics, la majoria distribuïts per la Xarxa de TV Locals de Catalunya i de programes especials per informar sobre esdeveniments de rellevància a la ciutat (el Plens de l'Ajuntament, la Cavalcada de Reis, les Festes de Primavera...).

La programació es pot seguir a través del canal de la TDT (amb remisions en diferents franges horàries), a la carta a través del portal web LHDigital, a les xarxes socials Facebook i Twitter i també a través de l’aplicació móbil dels Mitjans de L’H. Segueix-nos!