• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els mercats redueixen l’horari d’atenció al públic

  • Els mercats redueixen l'horari d'atenció al públic

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 03. 2020

Els mercats redueixen l'horari d'atenció al públic

A partir del 26 de març, de 8h a 13h, de dilluns a dissabte

Els mercats municipals de L’Hospitalet han reduït el seu horari d’atenció al públic. A partir del dijous 26 de març atenen de 8h a 13h de dilluns a dissabte, encara que amb variacions segons els mercats. Per les tardes romanen tancats. És una de les mesures per evitar possibles contagis durant l’estat d’alarma. 

La mesura s’ha consensuat amb les juntes de concessionaris per garantir el subministrament d’aliments frescos i, incrementar les mesures de seguretat i la prevenció a la clientela i als treballadors.

En general, tots obren de dilluns a dissabte de 8h a 13h i tanquen a la tarda. Pot haver-hi excepcions, com el cas del Mercat de Santa Eulàlia que tanca també els dilluns. No es descarta que algun mercat més se sumi a tancar dilluns.

Nous horaris dels mercats municipals de L’Hospitalet per l’estat d’alarma comunicats per l’Ajuntament fins a nou avís:

Mercat del Centre: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Mercat de Collblanc: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Mercat de Santa Eulàlia: De 8h a 13h, de dimarts a dissabte. Tardes, tancat
Mercat de la Florida: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Mercat de Torrent Gornal: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Mercat de Can Serra: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Mercat 1 Bellvitge: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat
Merca 2 Bellvitge: De 8h a 13h, de dilluns a dissabte. Tardes, tancat

Els concessionaris recorden a través de les xarxes socials que no es vagi a comprar en grup i que els clients mantinguin la distància de seguretat entre ells i els treballadors.

A més, alguns mercats ofereixen alternatives perquè la gent gran i personas con mobilitat reduïda puguin comprar sense sortir de casa. És el cas del Merca 2 Bellvitge que s'ofereix a clients d'edat o amb discapacitat a portar-los la compra a casa prèvia trucada a les parades on adquireixen els productes habitualment.