• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els estudis de Turisme i Màrqueting Digital són la principal novetat de les Beques Planeta

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 21. 06. 2019

Els estudis de Turisme i Màrqueting Digital són la principal novetat de les Beques Planeta

Es pot demanar la beca fins l'1 de juliol

Tercera edició de les Beques Planeta on els estudis de Turisme i Màrqueting Digital en són les novetats. Hi ha temps fins l'1 de juliol per demanar els dos models de beca: la municipal finançada al 100% per l'Ajuntament i que arriba a 259 alumnes i les pagades per Planeta que financen el 50% a 100 alumnes. 

Les Beques Planeta encara es poden demanar fins aquest 1 de juliol. Estudis que es fan al Centre de Formació del Grup Planeta a L'Hospitalet i que arriben ja a la seva tercera edició. La principal novetat són els estudis de Turisme i Màrqueting Digital.

Les beques pagades per l'Ajuntament finançaran els estudis de 259 alumnes. Les beques de Responsabilitat Social Corporativa, pagades pel Grup Planeta, finançaran el 50% del cost a 100 alumnes. Aquest estudis poden arribar a un preu total de més de 6.000 euros. La inversió total supera el milió d'euros.

En aquesta edició les beques s'adrecen a estudis de Formació Professional continua; Formació Univesitària de Màster i Postgrau; Professorat de FP i Escoles de Negoci i disseny. Les beques de Planeta van adreçades a veïns de L'Hospitalet, majors de 16 anys i al professorat de Formació Professional.