• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els esplais continuen la seva tasca social i pedagògica malgrat la COVID-19

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 08. 2020

Els esplais continuen la seva tasca social i pedagògica malgrat la COVID-19

Un centenar d'infants gaudeixen aquest agost a l'Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet amb les mesures de seguretat pertinents

Jugar en grups de convivència de 10 persones i tenir un únic monitor de referència, són algunes de les mesures de l’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet contra la COVID-19. Aquesta limitació en grups de convivència ha estat estranya pels infants, però ha permès als monitors fer un seguiment psicològic més constant i individual a cada nena i nen.

Els grups de convivència més tancats per a la prevenció de contagis han afavorit el contacte més directe entre monitors i infants. Una circumstància que facilita el seguiment no només pedagògic sinó també emocional de la mainada. Els infants entenen la importància d’aquestes mesures, però troben a faltar el fet de relacionar-se entre tots com solien fer, abans d’establir els grups de convivència.

Les monitores i monitors de l'Esplai Pubilla Cases - Can Vidalet han adaptat les activitats perquè siguin segures, desinfectant els espais, els materials i les mans abans i després de fer-los servir, fent activitats on es respecti la distància i utilitzant autocar privat per a les sortides, enlloc de transport públic.

Una tornada al casal molt esperada pels infants. La majoria de nenes i nens han coincidit amb el que més han trobat a faltar d’aquest espai durant el confinament: els companys i els monitors.

Al contrari del que esperaven a l’esplai Pubilla Cases – Can Vidalet, l’assistència d’infants ha estat igual o major que l’any anterior malgrat la COVID-19, amb aproximadament un centenar d’infants aquest agost.
Els esplais que han seguit amb la seva tasca durant l’agost o part del mes, han estat l’Esplai Itaca, la Florida, Sanfeliu - Sant Ildefons, Nou Quitxalles i Xixell.