• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els centres d’adults de la ciutat comencen el curs

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 10. 2019

Els centres de formació d'adults comencen el curs

Amb uns 3.000 alumnes als sis centres de la ciutat

Els centres d’adults de L’H han començat el curs amb uns 3.000 alumnes inscrits. Actualment, la ciutat compta amb sis centres formatius d’adults que inclouen des de cursos per obtenir el títol de secundària o per preparar l’accés a la universitat fins a formació per a  millorar competències en informàtica o anglès, entre d’altres.

L’objectiu dels centres d’adults és oferir activitats d’aprenentatge que permetin a les persones adultes desenvolupar les seves capacitats, enriquir-se en coneixements i millorar les competències tècniques i professionals.

Els sis centres formatius d’adults són: Sant Ramon, Can Serra, Sanfeliu, Catalònia, Sant Josep i Bellvitge-Gonral. 

Aquest dimecres el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat el centre d’adults de Can Serra i ha mostrat la seva preocupació perquè l’edat de l’alumnat s’ha anat reduint. “Els centres d’adults sovint acullen a alumnes que no han assolit el graduat escolar, i això és una mala noticia pel sistema educatiu, perquè vol dir que no s’adapta a les necessitats de l’alumnat”

Els centres d’adults imparteixen cursos per realitzar l’educació secundària, accedir a cicles formatius de grau mitjà o preparar les proves d’accés a la universitat. L’oferta amb més demanda, però és la dels cursos d’anglès i informàtica, a diferents nivells.