• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els aparcaments de zona blava i verda seran gratuïts durant l’agost

  • Els aparcaments de la zona blava i verda seran gratuïts durant l'agost

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 31. 07. 2020

Els aparcaments de la zona blava i verda seran gratuïts durant l'agost

La disminució de la mobilitat de vehicles i de l'activitat comercial durant aquest mes permeten aquesta mesura

Les àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE), que permeten la rotació de vehicles als aparcaments a través de les zones blaves i verdes, es tornaran a posar en marxa l'1 de setembre.

Les places d’aparcament de les zones blaves i verdes seran gratuïtes, com cada any, de l’1 al 31 d’agost. Aquesta mesura no afecta a les zones grogues de càrrega i descàrrega, ja que el seu control horari segueix vigent tot el mes d’agost.

El descens del volum del trànsit durant el període de vacances permet posar en pràctica aquesta mesura. Durant l’any, les zones verdes són d’ús preferent i gratuïtes per als residents, i les zones blaves faciliten la rotació de l’estacionament als sectors comercials, amb limitació horària.

Les àrees integrals de regulació de l’estacionament (AIRE), funcionen als barris de Can Serra i de Granvia Sud, amb zones blaves, verdes i grogues; i als barris del Centre, la Florida, Collblanc i la Torrassa, amb zones blaves d’aparcament.

El servei d’aparcament regulat tornarà a posar-se en funcionament a partir de dimarts 1 de setembre, en que tant parquímetres, com aplicacions de pagament des de dispositius mòbils, tornaran a estar operatius.

Les zones AIRE compten a L’Hospitalet amb un total de 1.874 places d’aparcament regulat: 664 a les zones blaves i 1.210 a les àrees verdes, d’ús preferent per als residents.