• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El teixit social, econòmic i associatiu aporta més de 650 propostes al Pacte de Ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 11. 08. 2020

El teixit social, econòmic i associatiu aporta 650 propostes al Pacte de Ciutat

Vol establir una estratègia de consens per pal·liar l'impacte de la crisi de la COVID-19

Una seixantena d’entitats i agents socials i econòmics de la ciutat han fet arribar més de 650 propostes al Pacte de Ciutat de L’Hospitalet. Entre d’altres, hi han participat els sindicats i patronals integrants del Pacte Local per a l'Ocupació, la Federació d'Associacions de Veïnes i Veïns de L'Hospitalet i les entitats que formen part de l’Espai de Ciutadania i del Consell de Ciutat. 

Un gran acord entre els grups municipals i el teixit associatiu que vol donar resposta a les noves necessitats sorgides de la pandèmia.

Per refer-se dels efectes negatius de la COVID-19, el Pacte parteix del consens cívic i institucional que ha de permetre repensar la ciutat. La majoria de les propostes s’orienten a recosir el teixit social i productiu de la ciutat. Entre d'altres, es proposa fomentar les xarxes comunitàries en àmbits com l'educació, la cultura o l'esport, impulsar l’ocupabilitat en sectors estratègics o l’economia circular.

Altres propostes fan referència a l'urbanisme i l'espai públic, per tal de fer una ciutat més amable i sostenible que s’adapti a les noves necessitats de mobilitat i de distància física.

A més, el pacte també contempla fer més eficient l’estructura municipal i institucional aprofitant la revolució digital que la pandèmia ha accelerat, amb mesures com el teletreball o els sistemes telemàtics.

Ara, un equip de tècnics municipals sintetizarà les diferents propostes rebudes per elaborar un informe que concreti una previsió de cost i calendari de les mesures. L’objectiu és que tots els agents que han participat del Pacte de Ciutat puguin fer-ne un seguiment. En aquest sentit, la primera trobada d'avaluació està prevista pel mes de novembre.