• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas tornen a aixecar el teló

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 18. 09. 2020

El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas tornen a aixecar el teló

Amb aforament reduït i totes les mesures sanitàries

La crisi de la Covid-19 ha obligat a tancar durant sis mesos els escenaris del Teatre Joventut, que comença aquest diumenge la nova temporada, i de l’Auditori Barradas, que arrencarà a finals de mes. Tots dos espais inicien l’activitat amb menys aforament, l’ús obligatori de la mascareta i totes les mesures per garantir la seguretat dels espectadors i treballadors.

El Teatre Joventut arrenca la temporada aquest diumenge amb el muntatge de Rafael Álvarez El Brujo, "Dos Tablas y una pasión". Seguiran obres com "Els Brugarol" amb Ramon Madaula, "El Pare de la Núvia" amb Joan Pera i "Cinco horas con Mario" amb Lola Herrera.

Pel que fa a l'Auditori Barradas, bona part de l'activitat es concentra al mes de novembre amb artistes com Ismael Serrano i Benjamin Prado; Gemma Humet, Mercè Sampietro i el Quartet Mèlt.

El responsable de la programació del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas, Josep Lluís Marcé, afirma que “la cultura és segura. Durant els esdeveniments que s’han fet al llarg de l’estiu, no hem tingut problemes. No serà una temporada tan extensa com podria haver estat, però el suficient per posar a l’abast una oferta interessant”

Equipaments segurs

El Teatre Joventut i l'Auditori Barradas han adaptat les instal·lacions a les mesures Covid-19:

 

  • És obligatori l’ús de la mascareta durant tot el temps d’estada als equipaments, també durant les representacions.
  • Mantenir la distància de seguretat.
  • Utilitzar els dispensadors de gel hidroalcohòlic ubicats al vestíbul.
  • Per assistir als espectacles es recomana accedir amb prou temps d’anticipació per evitar aglomeracions a l’accés de la sala.
  • Sempre que sigui possible, es recomana adquirir les entrades a través de la plataforma de venda online.
  • Seguir les indicacions del personal i els circuits establerts d’entrada i sortida.
  • Identificació de tots els assistents: les persones que hagin adquirit les entrades online, a través de les dades aportades en el moment de la compra. Per a les compres a taquilla es prendran les dades personals.