• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Teatre Joventut acull la presentació del llibre "Memòries de L'Hospitalet"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 04. 12. 2019

El Teatre Joventut acull la presentació del llibre "Memòries de L'Hospitalet"

Forma part del projecte "Memòries de l'Àrea Metropolitana", una iniciativa d'Aigües de Barcelona

S'ha presentat el llibre "Memòries de L'Hospitalet", en el sí del projecte "Memòries de l'Àrea Metropolitana" d'Aigües de Barcelona. Recull la història de al ciutat amb entrevistes a persones rellevants. El llibre de la ciutat té sis padrins, un per cada districte.

Conèixer la història i la cronologia de L'Hospitalet amb entrevistes a personatge rellevants de tots els districtes. No és un llibre d'història documental sinó que mostra les vivències veïnals per esbrinar el present i passat de la ciutat.

A L'Hospitalet tenim sis districtes i el llibre té sis padrins, un per cada districte. Persones ben conegudes escollides pels ciutadans. L'Hospitalet és la cinquena ciutat que Aigües de Barcelona ha decidit que calia recollir la seva història a través dels seus fills més destacats i explicades per ells mateixos.