• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Servei Meteorològic de Catalunya activa l'avís per intensitat de pluja

  • El Servei Meteorològic de Catalunya activa l'avís per pluja

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 22. 10. 2019

El Servei Meteorològic de Catalunya activa l'avís per pluja

S'esperen precipitacions abundants i d'intensitat a la ciutat aquesta tarda

La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya alerta de l’arribada aquest dimarts de pluja abundant i intensa, acompanyada de forts vents i de temporal marítim. 

La pluja pot ser especialment intensa i continuada a punts del litoral i prelitoral. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès els següents avisos per intensitat i acumulació de pluja entre aquest dimarts i dijous.

La primera tongada de pluja ja ha començat aquesta matinada i s’anirà fent més general durant el dia. Els registres previstos es podrien situar en acumulacions de fins a 60 litres per metre quadrat en una hora o 150 litres en 12 hores. 

Dimecres, les precipitacions més abundants continuarien, almenys durant la matinada, amb quantitats més rebaixades. Tot i això, encara hi haurà alguns ruixats fins dijous.