• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El servei de la L1 de metro queda tallat per obres entre Santa Eulàlia i Hospital de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 08. 2020

La L1 de metro queda tallada per obres entre Santa Eulàlia i Hospital de Bellvitge fins el 29 d'agost

S'han habilitat dues llançadores d'autobusos per cobrir el tram afectat

Fins el 29 d'agost, el tram hospitalenc de la L1 del metro, entre Santa Eulàlia i Hospital de Bellvitge, queda tallat per obres de renovació de la infraestructura. Com a mitjà alternatiu de transport, TMB ha habilitat un bus llençadora cada 5 minuts entre les vuit estacions afectades, a més d'un servei d'autobús directe per la Granvia entre l'Hospital de Bellvitge i la Paça d'Espanya, amb una freqüència de pas de 10 minuts.

La suspensió del servei afecta les estacions de Santa Eulàlia, Torrassa, Florida, Can Serra, Rambla Just Oliveras, Avinguda Carrilet, Bellvitge i Hospital de Bellvitge, en un tram de 5,5 quilòmetres. D’aquesta manera, els trens que vénen de Barcelona finalitzen el recorregut a Santa Eulàlia, des d'on cal agafar l'autobús llançadora 

Les obres, que tenen un pressupost de 4,6 milions d'euros, inclouen la renovació de gairebé 2 quilòmetres de via, 500 metres del sistema de drenatge, l’actualització dels sistemes de senyalització i l’adequació de la catenària. Unes actuacions que han de permetre millorar la freqüència i velocitat dels combois, així com donar més seguretat i reduir les vibracions del tram afectat.

Per informar els usuaris de les alternatives de transport, TMB ha posat en marxa una campanya de comunicació que compta amb la presència d'informadors a les estacions afectades, cartelleria especial, missatges de megafonia i continguts digitals a les xarxes socials i al web.