• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Servei de la Guàrdia Urbana de L'Hospitalet s'incrementa amb 17 agents nous

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 07. 2019

El Servei de la Guàrdia Urbana de L'H s'incrementa amb 17 agents nous

Acaben de superar el curs de formació d'un any a l'Escola de Policia de Catalunya

El servei de la Guàrdia Urbana de L'H incrementa aquest estiu la seva plantilla amb 17 agents nous que van guanyar la seva plaça en el concurs convocat el 2018 i han superat el curs de formació a l'Escola de Policia de Catalunya. Aquestes incorporacions serviran per reforçar el servei i rejovenir la plantilla.

Els nous agents han fet pràctiques a la ciutat en diversos esdeveniments com ara les campanyes de Tots Sants, Nadal i Reis per anar coneixent la ciutat i adaptar-se a les diverses tasques que desenvolupa la policia local.

Després de la seva graduació, han assistit a unes sessions formatives a la seu de la Guàrdia Urbana per completar i perfeccionar el coneixement de la ciutat i de l'organització municipal. Ara inicien el període de pràctiques d'un any, passat el qual hauran superat plenament tot el procés formatiu.

Aquest any 2019 s'han convocat altres 47 noves places d'agents de la Guàrdia Urbana, 31 en convocatòria lliure per oposició i 16 mitjançant concurs de mobilitat horitzontal, al qual es podien presentar agents en actiu d'altres cossos policials de Catalunya i que s'incorporaran aquest estiu.

El procés de selecció és encara obert i es preveu que els propers mesos s'incorporin ja a la Guàrdia Urbana de la ciutat els 16 aspirants guanyadors del concurs de mobilitat horitzontal; els altres 31 de la convocatòria lliure es formaran el proper curs a l'Escola de Policia de Catalunya.

L'objectiu de les convocatòries és reforçar la plantilla i rejovenir el cos policial amb el relleu dels agents que es jubilen.

Amb aquestes noves incorporacions, la plantilla de policies locals de servei efectiu serà de 350 agents. El nou tinent d'alcalde de Seguretat, Pepe Castro, és conscient que la reivindicació de més efectius és un dels principals cavalls de batalla dels sindicats policials i es mostra obert al diàleg. "Necessitem més agents i estem buscant fòrmules de convocatòria. Estem parlant amb els sindicats per veure com es poden organitzar els serveis de la millora manera per tenir el màxim d'agents operatius"