• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PSC proposa derogar la reforma laboral i l’augment del salari mínim interprofessional

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 06. 11. 2019

El PSC proposa derogar la reforma laboral i augmentar el salari mínim interprofessional

Els socialistes presenten les seves polítiques d'ocupació a La Florida

La número 3 per Barcelona al Congrés, Mercè Perea, i Manu Ortiz, número 26, han realitzat aquest dimecres un míting a peu de carrer al barri de La Florida per exposar les seves polítiques d’ocupació i per demanar el vot per obtenir “un govern fort i estable”.

Durant la seva intervenció, Mercè Perea ha assegurat que “ens hem d’esforçar per derogar les mesures més regressius del mercat laboral, com la reforma del 2012, i posar-nos a treballar en un nou estatut dels treballadors i recuperar la força de la negociació col•lectiva per garantir salaris i condicions laborals dignes”. En aquest sentit, Perea ha assenyalat que “volem pujar el salari mínim interprofessional a més de 1.000€ l’any 2020”.

Pel que fa als autònoms, la dirigent socialista ha afirmat que des de l’any passat tenen major protecció en la seguretat social, i més equiparació amb la resta de treballadors.

D’altra banda, Manu Ortiz, número 26 per Barcelona a la llista socialista al Congrés, ha demanat el vot a “tots aquells indecisos, ja que és important votar i fer-ho per als socialistes per evitar el bloqueig i frenar a l’ultradreta”