• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PSC critica la inacció de la Generalitat per abordar la crisi al mercat laboral

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 27. 11. 2020

El PSC critica la inacció de la Generalitat per abordar la crisi al mercat laboral provocada per la Covid-19

Asseguren que la gestió en l'àmbit de l'ocupació durant la pandèmia és inadmissible

El diputat i membre de la Mesa del Parlament, David Pérez i el secretari de Treball, FP i Economia Social del PSC de L'Hospitalet, José Antonio Alcaide, han explicat les propostes del PSC davant la inacció del govern de la Generalitat per abordar les conseqüències que està tenint la crisi provocada per la Covid-19 en el mercat laboral.

David Pérez ha afirmat que la gestió que està fent la Generalitat en l'àmbit de l'ocupació durant les dues onades de la pandèmia "és un cúmul de despropòsits, amb les webs col·lapsades, el ridícul estrambòtic amb l'ajut als ERTOS, que es va convertir en una espècie de gimcana per qui arribava abans". El diputat del PSC ha assegurat que això "és una situació inadmissible i pròpia d'un govern que està en descomposició".

En aquest sentit, els socialistes proposen "traslladar el treball que estem fem des del govern de l'Estat i els municipis a la Generalitat", ha apuntat Pérez. Per això plantegen "una nova forma de veure la relació amb el col·lectiu dels treballadors. Som socialistes, treballem, vivim i pensem en els treballadors". Pérez s'ha mostrat convençut que "el nostre candidat Miquel Iceta serà la persona més adequada per aconseguir treballs dignes i segurs", ha conclòs.

Per la seva banda, el secretari de Treball, FP i Economia Social del PSC de L'Hospitalet, José Antonio Alcaide, ha assegurat que calen mesures més contundents i prioritzar totes les energies per sortir de la crisi, tal com s'està fent a L'Hospitalet amb l'aprovació del Pacte Local per l'Ocupació i l'elaboració del Pacte de Ciutat. "És necessari que es pugui fer de manera concertada entre tots els agents i de manera particularitzada a cada territori", n'ha apuntat Alcaide.

A més, Alcaide ha assegurat que "els treballadors, les persones que cerquen feina o els autònoms no poden esperar a que baralles partidistes d'un govern s'emportin les energies". Per això, assegura, cal abordar les prioritats dels treballadors "com hem fet a L'Hospitalet". "S'ha de canviar la situació actual i per això cal un canvi al govern de la Generalitat", ha conclòs.

A L'Hospitalet, des del mes de febrer hi ha 4.000 aturats més i actualment, 18.865 persones es troben en ERTO.