• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El projecte de teatre de l’Insitut Eduard Fontserè, premi Baldiri Reixac

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 06. 2019

El projecte de teatre de l'Institut Eduard Fontserè, premi Baldiri Reixac

Amb l'obra "L'òpera de tres rals"

El projecte de teatre Somni de l’Institut Eduard Fontserè ha estat premiat amb un dels premi Baldiri Reixac, que reconeix els projectes educatius que donen resposta als reptes de l’educació del segle XXI, en la categoria d’experiències en grup. Aquest any els alumnes de 4rt d’Eso han representat l’obra de Bertolt Brecht, “L’opera de tres rals”.

Durant tot els curs, els alumnes de 4rt d’ESO es converteixen en una companyia de teatre. El director de l’Institut Eduard Fontserè, Josep Maria Almacellas, explica que “els alumnes realitzen des de l’adaptació del text fins a la representació, caracterització, vestuari, perruqueria, escenografia o música, entre d’altres”. Afegeix que “és un projecte que permet als alumnes entendre el significat d’organitzar, produir i comprometre’s a fer una feina fora d’hores lectives i dóna peu a treballar tot un seguit de competències personals i socials”

Aquest és el tercer any que es porta a terme aquest projecte teatral. A la primera edició, es va presentar l’obra “Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare, i la segona edició l’”Àvar” de Molière.