• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP reclama a la Generalitat més recursos econòmics per a educació

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2019

El PP reclama a la Generalitat més recursos econòmics per a educació

Moció en el proper Ple

El Partit Popular vol que la Generalitat aporti més recursos econòmics per a educació i demanen que el govern local reclami al govern català que resolgui les mancances en finançament. Una segona moció tracta sobre la necessitat d'impulsar un pla per millorar i reconvertir els quioscos de la ciutat.

El PP insta a la Generalitat a reclamar l'increment dels recursos econòmics destinats a l'educació. La portaveu popular, Sònia Esplugas, ha dit que "reclamem una millora del finançament i que l'Ajuntament es posi seriós amb la Generalitat per millorar les infraestuctures educatives i eradicar els barracots".

Segons els populars, les escoles bressol pateixen els mateixos problemes i acusen la Generalitat de falta de responsabilitat perquè tot plegat acaba repercutint en les arques municipals. Una segona moció del PP demana impulsar un pla de quioscos per millorar i reconvertir aquests establiments.