• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP es posiciona en contra del trasllat i la remodelació de L'Hospital General de L'Hosp

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 21. 05. 2019

El PP qüestiona el projecte de trasllat i remodelació de L'Hospital General de L'H

Acte de campanya dels populars al barri de Pubilla Cases

Els populars han fet campanya al barri de Pubilla Cases per explicar als veïns les seves propostes. La número 1 de la seva llista, Sonia Esplugas, es va posicionar en contra del macropojecte previst de remodelació i trasllat de L'Hospital General de L'Hospitalet que proposa Núria Marín. 

La proposta del PSC de construir el nou Hospital General de L'Hospitalet a Can Rigal no té consistència per al Partit Popular ja que, asseguren, "l'Ajuntament no te competència". 

La proposta del Partit Popular és el consens i el diàleg entre els grups municipals i entitats de la ciutat per aconseguir un projecte a llarg termini que doni resposta a les necessitats del barri.

El plantejament d'una nova Plaça Europa a la zona nord de la ciutat, tampoc agrada als populars que no volen una nova construcció al barri de Pubilla Cases perquè consideren que col·lapsaria encara més els serveis d'un barri amb manca de neteja, seguretat i equipaments dignes per a tots els veïns. 

Tota la informació sobre les eleccions municipals 2019, a l'especial de L'Hdigital