• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El PP de L'H demana que es rebaixin impostos als sectors més castigats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 27. 11. 2020

El PP de L'H demana que es rebaixin impostos als sectors més castigats

Presenta al·legacions a les ordenances fiscals

Els populars volen reduir la pressió fiscal als sectors més castigats per la pandèmia i, per això, proposen bonificacions a persones que hagin perdut la feina o es trobin en un ERTO a causa del coronavirus. També demanen que es redueixi l'IBI en un 50% als propietaris de locals comercials o restauració que hagin hagut de tancar per les restriccions sanitàries.

El grup municipal del Partit Popular ha presentat alegacions a les ordenances fiscals del 2021. Volen que es redueixi la pressió fiscal als sectors més afectats per la crisi econòmica causada pel coronavirus. Segons explica la portaveu popular Sonia Esplugas, "nosaltres apostem per la baixada d'impostos davant d'un PSC que vol mantenir la pressió fiscal en un any tan complicat com el que estem vivint i el que viurem al 2021".

Així, el Partit Popular proposa més bonificacions a aquelles persones que hagin perdut la feina o es trobin en un ERTO a causa de la pandèmia. També volen incorporar la bonificació del 100% de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) a les empreses locals que hagin sofert pèrdues durant l'exercici 2020

També demanen una bonificació del 50% sobre la quota íntegra de l'mpost de l'IBI als propietaris de locals comercials i de restauració que s'hagin vist obligats a tancar per les restriccions sanitàries, o un 25% pels propietaris que tinguin locals llogats però que hagin pactat una reducció del lloguer amb l'inquilí durant el 2021.

"És un conjunt de mesures dirigides a aquestes persones que han de tenir una especial atenció per intentar des de l'administració, en aquest cas l'Ajuntament de L'Hospitalet, ajudar-los a sobrepassar aquest moment complicat" explica Sonia Esplugas.

Els populars també inclouran en les seves alegacions bonificacions a famílies nombroses, empreses que treballin per l'àmbit sanitari o als comerciants de mercats no sedentaris.