• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Ple aprova la nova organització municipal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 21. 06. 2019

El Ple aprova la nova organització municipal

Els plenaris se celebraran els matins de dimecres i una tarda al trimestre

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat la nova estructura municipal per al mandat 2019-2023, formada per nou àrees executives. Les seves sessions passen a celebrar-se el darrer dimecres de cada mes, a les 10.30 hores. I els mesos de gener, abril, juny i octubre tindran lloc a les 16.30 hores

El nou organigrama està format per nou àrees de gestió: Àrea d’Alcaldia-Presidència; Àrea de Planificació, Projectes Estratègics i Hisenda; Àrea d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat; Àrea de Convivència i Seguretat; Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social; Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans; Àrea d’Educació, Esports i Joventut; Àrea d’Innovació i Cultura, i Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes.

El consistori ha donat el vistiplau a les retribucions dels càrrecs electes i també ha aprovat la nova plantilla de personal eventual o assessors, que continua amb 24 places. Un total de 19 assessors eventuals, 5 per als grups municipals, i 14 per a les àrees de gestió. I ha renovat l'acord perquè regidores i regidors puguin celebrar casaments civils.

Retribucions

Les retribucions són: l’alcaldessa, 80.000 euros bruts anuals; els tinents i les tinentes d’alcaldia, 75.000 euros bruts anuals; els regidors i les regidores de Govern, adjunts o amb delegació especial, 70.000 euros bruts anuals, i els i les portaveus dels grups municipals amb dedicació exclusiva, 70.000 euros bruts anuals. La retribució a percebre pels electes que exerceixen el seu càrrec amb dedicació parcial, amb un mínim de 20 hores setmanals, serà de 35.000 euros bruts.

La resta de membres de la corporació que no exerceixen el seu càrrec amb dedicació exclusiva o parcial percebran en concepte de dietes per la seva assistència al Ple la quantitat de 1.625 euros per sessió, amb un límit anual de 19.500 euros.

Tota la informació relativa a les retribucions dels membres de la corporació i del personal eventual està disponible al web municipal.

Portaveus municipals

Durant el ple, també s’ha donat compte de la constitució dels cinc grups polítics que formen part de Ple municipal i dels seus portaveus, que són:

Grup polític del Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC), format per 14 membres. Portaveu: Francesc Belver.
Grup polític d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC-AM), format per 5 membres. Portaveu: Antoni Garcia.
Grup polític de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (Cs), format per 4 membres. Portaveu: Miguel García.
Grup polític de L’Hospitalet en Comú Podem - En Comú Guanyem (LHECP-ECG), format per 3 membres. Portaveu: Ana González.
Grup polític del Partit Popular de L’Hospitalet (PP), format per 1 membre. Portaveu: Sonia Esplugas.

Els grups municipals rebran una dotació fixa de 12.000 euros anuals. A aquesta quantitat se sumarà la xifra que resulti de multiplicar 12.940 euros anuals pel nombre de regidors adscrits a cada grup. Cada grup disposarà d’un assessor.

També s’ha designat als quatre representants del municipi en el Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que són: l’alcaldessa Núria Marín i els regidors Francesc J. Belver, Cristian Alcázar i Antoni Garcia.

Nous horaris

Les sessions del ple municipal passen a celebrar-se el darrer dimecres de cada mes a les 10:30h del matí i els mesos de gener, abril, juny i octubre tindran lloc a les 16.30 hores