• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El nou parc de la Pau, a la Florida, tindrà una nova àrea de jocs i nou mobiliari urbà

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 04. 2019

El nou parc de la Pau, a la Florida, tindrà una nova àrea de jocs i nou mobiliari urbà

Les obres han començat ara fa unes setmanes

En les darreres setmanes han començat les obres de remodelació del Parc de la Pau. Els treballs contemplen, ente d'altres millores, una nova àrea de jocs i nou mobiliari urbà. També s'estan fent actuacions al voltant d'aquesta zona de la Florida

Els veïns havien demanat la remodelació del Parc de la Pau després d'un procés participatiu. Unes obres que inclouen una nova àrea de jocs infantils, la reparació i substitució dels bancs malmesos, la millora de la pintura i de les tanques i els murs i parets del parc.

Aquesta és la primera part d'unes millores que s'han de fer perquè el parc estigui totalment renovat i actualitzat. Es canviarà l'enllumenat i més endavant s'actuarà per aconseguir que tota la superfície quedi al mateix nivell ja que el parc queda per sota del carrer en tres de les quatre cantonades.