• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Míting Internacional de Paratletisme de L'H es farà el 31 d’octubre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 04. 06. 2020

El Míting Internacional de Paratletisme de L'H es farà el 31 d'octubre

Al Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord

Els organitzadors del Míting Internacional de Paratletisme de L'Hospitalet han anunciat una nova data: el 31 d’octubre. La intenció és celebrar-ho al Complex Esportiu de L’H Nord sempre i quan s’hagi consolidat la nova normalitat social. 

La Fundació Pere Suñé i L'Hospitalet Atletisme es van veure obligats a cancel•lar el Míting Internacional de Paratletisme de L'H per la declaració de l’estat d’alarma. Una 15a edició que estava programada pel passat mes de maig, i que havia de servir com a preparació pels Jocs Paralímpics de Tokyo.

Els organitzadors han escollit el 31 d’octubre d’aquest any com a nova data per molts motius, com ara agrair als patrocinadors el seu suport i mostrar que l’esport paralímpic mai es rendeix.

El Míting Internacional de Paratletisme de L'H confia en poder reunir a un nombre important d’atletes. L’objectiu d’aquesta edició reconfigurada passarà per recuperar les sensacions de la competició, deixant a un costat els rècords mundials que cada any es registren.

L’altre gran objectiu és posar en valor l’esport paralímpic, que cada dia que passa guanya més seguidors pel seu esforç i esperit de superació.

El Complex Esportiu de L’H Nord seguirà sent l’escenari del Míting Internacional de Paratletisme. Si les condicions sanitàries són les adients es permetrà la presència de públic.