• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El govern espanyol prohibeix fumar al carrer si no es pot respectar la distància de seguretat

  • El govern espanyol prohibeix fumar al carrer si no es pot respectar la distància de seguretat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 08. 2020

El govern espanyol prohibeix fumar al carrer si no es pot respectar la distància de seguretat

També s'ordena el tancament de discoteques, bars de copes i sales de ball a tot l'estat

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat la prohibició de fumar a l'espai públic sempre que no es pugui mantenir una distància mínima de seguretat de 2 metres. Una altra de les mesures onze consensuades amb les comunitats autònomes és el tancament a tot l'estat dels locals d'oci nocturn, com ara discoteques, sales de ball i bars de copes, s'hi facin o no actuacions musicals en directe. 

La mesura ja era vigent parcialment a Catalunya des de finals de juliol, quan el PROCICAT va establir les restriccions per contenir els rebrots.

Els bars i restaurants, de la seva banda, hauran de tancar a la 1 de la matinada, i ja no podran admetre més clients a partir de les 12 de la nit. També es fixa que ha d'haver un metre i mig de separació en barres, taules i terrasses, amb un màxim de 10 persones per taula.

D'altra banda, Illa també s'ha adreçat als joves per recordar-los que està prohibit fer "botellot", i ha instat les administracions a intensificar els controls.

D'entre les mesures adoptades destaca la limitació de les visites a les residències de gent gran, que es restringiran a una sola persona una hora al dia.

A més, caldrà fer test PCR a tothom qui ingressi en un centre sociosanitari i a aquells treballadors que s'incoporin a la feina o tornin de les vacances. En aquest sentit, es realitzaran proves sistèmatiques als col·lectius de risc quan es produeixin focus de rebrots localitzats en comunitats de veïns, centres sociosanitaris o residències.