• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Govern espanyol demana a Nissan l’ajornament del tancament fins al desembre de 2021

  • El Govern espanyol demana a Nissan l'ajornament del tancament de la seva planta fins al desembre de 2021

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 31. 07. 2020

El Govern espanyol demana a Nissan l'ajornament del tancament de la seva planta fins al desembre de 2021

Nissan ofereix acomplir aquesta pròrroga si es reprèn la producció a finals d'aquest mes d'agost

L’objectiu és donar més temps per buscar nous projectes industrials que permetin mantenir l’activitat i els llocs de treball a les fàbriques de la Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca.

El Ministeri d’Indústria i la conselleria d’Empresa s’han reunit amb la direcció de Nissan per tal de persuadir l’empresa nipona de posposar el tancament de les tres plantes de Barcelona fins a desembre de 2021. El secretari general d’Indústria, Raúl Blanco, ha manifestat que el Govern està totalment disposat a participar en una mesa de treball per estudiar les possibles opcions per reindustrialitzar aquestes plantes. Una proposta que els sindicats venien reclamant durant aquest període de vaga.

Blanco també ha afirmat que el ministeri, la conselleria i altres agents econòmics fa temps que cerquen nous projectes per dinamitzar i transformar el sector de l’automoció de Barcelona. Amb tot, segons el secretari general d’Indústria, per fer-ho cal un calendari raonable, raó per la qual demanen aquest ajornament del tancament fins al desembre del 2021.

Els treballadors reclamen garanties

El Comitè de d’Empresa no està disposat a negociar res fins que Nissan no retiri l’ERE cap als 2.525 treballadors. Els darrers dies la direcció i els sindicats s’han reunit per mirar de negociar, però fins ara les postures continuen allunyades.


(Foto: Twitter @ccoonissan)