• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Fusion Slham juga amb la poesia a Can Sumarro

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 07. 2019

El Fusion Slham juga amb la poesia a Can Sumarro

L'esdeveniment tanca la temporada de Slham Poetry obrint la porta a noves expressions artístiques

Les nits de Fusion Slham ja celebren quatre aniversaris de nits dedicades a expandir la poesia. El seu escenari és la festa de final de curs del campionat anual de Poetry Slham, i per celebrar-ho, les propostes que hi arriben juguen a barrejar poesia amb moltes altres expressions artístiques.

Un home baixa de l'escenari per demanar al públic que tregui la llengua és el mateix músic que aquest públic ha vingut a veure. Pot ser poc comú, però així son també els concerts de Ual•la, un grup amb una proposta que barreja música, veu i humor, molt d'humor, i que els seus integrants defineixen dient que intenten "explorar la comicitat dins la música. Com fer riure amb una cançó i alhora fer reflexionar"
Amb una cançons com aquella dedicada a tot el utilitzem i no necessitem, Ual•la actuava a la última nit de l'any del Fusion Sl'ham. Aquestes velades son el col•lofó de les competicions anuals de Poetry Slham. En aqueesta ocasió, però, els artistes gaudeixen de més llibertat. Amadeo Rojo, cap d'unitat de Joventut, explica que "aquí hi ha més llibertat per utilitzar instruments musicals, disfresses...I sobretot no estan limitats a mètriques, temps, ni al judici del públic".
Per l'escenari del Fusion han passat habituals de l'Slham com Pablosky o Raquel Lua, que han omplert de poesia, música i arts escèniques un espai, Can Sumarro, que ja és especialista en acollir propostes íntimes i alternatives. Jordi Jover, dj de Can Chill Out, creu que "Això és un oasi dins la ciutat on es fa el Petit Format, el Chill Out... tothom que ve aquí queda contagiat per aquest lloc tan especial".
L'espai i el tipus de d'espectacles conviden, a més, a que mares i pares puguin contagiar des de ben aviat el seu amor per la cultura als més petits. El Francesc, amb la seva filla en braços, diu que "idees com aquestes fan que puguem compartir amb els nostres fills, i així aprens tu però també aprenen ells".
Un cop acabat el concert la festa continuava a l'espai Can Chill Out, una zona que complementa, amb música i gastronomia, les diferents propostes que arriben als jardins. Així, amb els beats del punxadiscos, la nit d'un dels oasi estiuencs de L'Hospitalet s'endinsava en la foscor.