• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El festival Per Amor a L'Hart omple de dansa, circ i música el parc de la Remunta

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 18. 09. 2020

El festival Per Amor a L'Hart omple de dansa, circ i música el parc de la Remunta

Fins al 19 de setembre

En marxa la 16a edició del Festival d'arts de carrer Per Amor a L'Hart que s'allargarà fins al 19 de setembre. Després d'haver hagut de canviar les dates per la pandèmia, el festival ha estrenat ubicació, el parc de la Remunta, i ho ha fet seguint tots els protocols de prevenció de la Covid-19.

Presa de temperatura, gel desinfectant i validació de l'entrada. De fet, és la primera vegada que els assistents han hagut de fer una reserva prèvia per accedir als espectacles. El festival Per Amor a L'Hart s'ha adaptat a tots els protocols anticovid per poder continuar oferint una proposta artística d'arts escèniques avantguardes i de qualitat, amb artistes del país, llenguatges innovadors i propostes. "Podem mantenir la cultura viva dins de les restriccions de la pandèmia", ha apuntat Pablo Potocnjak Rivas, integrant de la Cia. Penélope y Aquiles.

Entre les propostes que s'han programat per aquesta edició hi ha 'EL.LA', l'espectacle que la companyia In-Motus ha estrenat  en el festival. La proposta vol transportar al públic a una casa de geishes, per a partir d'aquesta figura, analitzar les diferents facetes en les quals la societat masculina ha etiquetat a l'energia femenina. "Intentar fer aquesta revolució, on les geishes ja estan fartes d'haver de respectar tota l'estructura patriarcal i es veu a poc a poc com es van enfadant amb el sistema fins que acaba explotant tot", ha explicat Diego Sinniger director de la Cia. In-Motus.

La companyia Penélope y Aquiles hi ha presentat l'espectacle 'El senyor de les baldufes'. "Està inspirat en un circ de puces. El presentador i el seu carretó van viatjant pel món mostrant el seu gran elenc internacional que són les baldufes i que estan caracteritzades", ha expressat Potocnjak, integrant de la companyia.

De moment, l'edició està sent tot un èxit perquè les entrades per als passes de dissabte ja estan exhaurides. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.