• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Consell Esportiu de L'H celebra la 2a Festa dels Valors

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 21. 06. 2019

El Consell Esportiu de L'H celebra la 2a Festa dels Valors

Santi Álvarez guardonat amb el premi "Juan Antonio Bastante"

Per segon any consecutiu, la Festa dels Valors organitzada pel Consell Esportiu de L’H va posar el punt i final a la temporada. Un acte que va servir per retre homenatge a persones vinculades amb el Consell i d’altres que han destacat per la seva transmissió positiva de valors a traves de l’esport escolar. 

El plat fort de la segona edició de la Festa dels Valors organitzada pel Consell Esportiu de L’H va arribar al final de l’acte amb el lliurament del premi “Juan Antonio Bastante”, un guardó que es va endur Santi Álvarez, professor d’educació física i directiu del propi Consell des del 2003. D’aquesta manera es va voler reconèixer la seva trajectòria en l’àmbit de l’esport escolar.

En el transcurs de la festa es van lliurar els premis de les classificacions paral•leles en funció del bon comportament dels joves esportistes, familiars i entrenadors. En total 18 equips premiats. en els diferents esports als quals anirem anomenant per sortir a l’escenari a rebre el seu obsequi de mans de les autoritats.

A l’acte van ser presents el gimnàs Piràmide amb una demostració de ball, una de les seves seccions esportives, i també el club Kihon de karate, que també va fer les delícies dels assistents amb una actuació espectacular.

Al mateix temps, es van fer reconeixements al Projecte de ciutat “Entrejoves”, a l’àrbitre de voleibol Vicente Iglesias, i a l’entrenador de futbol sala Javi Mellado.

Per últim, el 1er Premi Agustín Martínez que reconeix a un esportista en modalitat individual va anar a parar a la figura de Pau Pérez, i el premi a la millor fotografia a David Encina.