• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CN L’Hospitalet guanya la Copa Catalana de Clubs de 2a Divisió

  • El CN L'Hospitalet guanya la Copa Catalana de Clubs de 2a Divisió

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 22. 10. 2019

El CN L'Hospitalet guanya la Copa Catalana de Clubs de 2a Divisió

Ascendeix a la 1a Divisió Absoluta

El Club Natació L’H competirà la propera temporada amb els vuit millors equips catalans. Un premi que ha obtingut després d’imposar-se a la Copa Catalana de Clubs Absoluta en Segona Divisió. Una competició que ha tingut lloc el passat cap de setmana a les instal•lacions del CN Barcelona.

Gran actuació del Club Natació L’H a la Copa Catalana de Clubs Absoluta de 2a Divisió, destacant les victòries de Sergi Gallardo (50 esquena), Álex Sánchez (200 estils) i Aitor Lagos (200 papallona).

També cal posar en valor els segons llocs de Joana Baulenas (50 esquena), Jan Moreno (100 lliures) i Nora Arilla (200 papallona). De la seva banda, van aconseguir la tercera posició Lucas Lucas Savart (100 braça) i Ainhoa Martínez (200 estils).

La propera temporada el CN L’Hospitalet tornarà a competir a la 1a Divisió Absoluta de clubs.