• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CGA L’Hospitalet a l’elit de la gimnàstica espanyola

  • El CGA L'Hospitalet a l'elit de la gimnàstica espanyola

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 22. 05. 2019

El CGA L'Hospitalet a l'elit de la gimnàstica espanyola

El 14 i 15 de juny disputaran la final de la Lliga Iberdrola

El Club Gimnàstica Artística L’H està signant un any espectacular. Entre les fites més destacades hi ha la classificació per disputar, per segon any consecutiu, la Final de la Lliga Iberdrola, on es donen cita el bo i millor d’aquest esport olímpic.

El Club Gimnàstica Artística L’H és la gran sensació dels darrers anys. Fruit d’un treball constant l’entitat s’ha situat a l’elit d’aquest esport. Aquest 2019 està sent un any per emmarcar. L’equip ha guanyat la lliga Ibèrica, ha assolit amb l’equip B l’ascens de Tercera a Segona Divisió, i serà present a meitat de juny a la Final a 4 de la Lliga Iberdrola, la màxima competició espanyola de clubs.

Allà s’haurà d’enfrontar amb Centres d’Alt Rendiment, com son el Xelska, l’Egiba que entrenen matí i tarda, o el Salt que actualment té a quatre gimnastes al CAR de Madrid. L’objectiu és molt clar: gaudir de l’experiència però a l’hora competir al màxim nivell.

Passi el que passi a la final, la temporada està sent de traca. No només per la lliga Ibèrica, o l’ascens de categoria de l’equip B. A nivell individual Alba Asencio i Violeta Sánchez son actualment membres de l’equip espanyol. Asencio per exemple va signar un gran paper al Pokal d’Stattgart, i Sánchez ha competit a la Sèrie A italiana.