• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Centre s'omple de Festa Major

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 06. 2019

El Centre s'omple de Festa Major

Destaquen les activitats infantils i familiars i de cultura tradicional

Els actes infantils i familiars han estat alguns dels més destacats de la Festa Major del Centre. Durant aquest cap de setmana, la plaça de l'Ajuntament ha acollit activitats de tota mena adreçada als més petits, des d'un circuit de trens tripulats fins a tallers variats com el de diables, gegants i capgrossos.

Uns tallers organitzats per entitats molt diverses de la ciutat, com el grup de teatre del Centre Catòlic o el Rugby Club L'Hospitalet, que han donat a conèixer la seva activitats entre els infants. Paral•lelament també se celebrava la tradicional trobada d'intercanvi de plaques de cava, un esdeveniment que ja ha arribat a la seva 13a edició.

Diumenge arribava una altra de les cites més esperades per petits i grans: la passejada familiar en bicicleta pels carrers del Centre. Després de completar el recorregut de més de 7 quilòmetres, els participants han pogut recuperar forces amb una botifarrada.

La Festa Major també ha acollit mostres de cultura popular, amb la tradicional ballada de sardanes i la cercavila de gegants i capgrossos.