• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CE Voleibol L’H no renuncia a res aquesta temporada

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 19. 09. 2019

El CE Voleibol L'H no renuncia a res aquesta temporada

L'equip de Jesús Molés aspira a tot a la Primera Catalana femenina

A manca de poc més d’una setmana per iniciar la lliga, el Club Esportiu Voleibol L’H apura els darrers dies de pretemporada. L’equip que dirigeix Jesús Molés ha renovat a pràcticament mitja plantilla. 

Amb les expectatives ben altes. Així afronta el Club Esportiu Voleibol L’H la nova temporada a la Primera Catalana. El gran paper que van signar l’any passat les jugadores de Jesús Molés a la lliga els fa ser optimistes i ambicioses.

La plantilla ha patit baixes sensibles de jugadores importants per motius laborals i d’estudis. Un fet, d’altra banda, habitual en categories amateur. Davant d’això, s’han incorporat 6 noves jugadores, que podrien arribar a ser 7 en els propers dies. El club tenia molt clar quin perfil volia.

Un dels nous fitxatges és Noelia Ramírez. Una jugadora de gran qualitat que es va formar a la pedrera de l’Hospi, i que ha renunciat a competir en Primera Nacional per retornar al que va ser casa seva.

L’Hospi disputarà aquest dissabte un triangular al Poliesportiu municipal del Gornal contra l’Espanyol i el Virolai. Un torneig que servirà per tancar la pretemporada.