• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CE L’Hospitalet presenta un ERTO

  • El CE L'Hospitalet presenta un ERTO

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 25. 03. 2020

El CE L'Hospitalet presenta un ERTO

Afecta a totes les àrees del club

L’aturada obligada de les competicions ha provocat que el CE L’Hospitalet hagi presentat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació. Un cop acabi la situació de confinament a Espanya, el club tornarà a comptar amb la feina de tots els i les treballadores afectades.

El CE L’Hospitalet s’ha vist molt perjudicat, com la resta de clubs espanyols, per l’ajornament de totes les lligues. L’entitat ha presentat un ERTO que afecta des del primer equip -cos tècnic i jugadors- fins als coordinadors de totes les categories i resta d’empleats del club.

En un comunicat s’expressa que “hem considerat que la millor opció per al club és sol·licitar un ERTO per salvaguardar la continuïtat de tots els nostres treballadors, un cop es torni a la normalitat”.