• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El carrer Príncep de Bergara es reivindica com a eix comercial

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 04. 2019

El carrer Príncep de Bergara es reivindica com a eix comercial

En una jornada festiva amb botigues al carrer i activitats lúdiques

El carrer Príncep de Bergara s'ha transformat en un aparador a l'aire lliure en una jornada que ha tret les botigues al carrer i ha acollit activitats lúdiques i exhibicions de música i dansa per a tots els públics. La iniciativa, organitzada pel Grup Botigues del Centre i Sant Josep, ha volgut donar a conèixer la recent reforma de pacificació que s'ha realitzat en aquest carrer i reivindicar així el caràcter comercial d'aquest eix.

Els comerciants del mateix Príncep de Bergara, a més d'altres de diferents punts de la ciutat, han sortit fora dels seus establiments en una jornada que volen que sigui l'inici d'un nou impuls a la zona. I és que des del Grup de Botigues asseguren que durant els mesos d'obres que han convertit Príncep de Bergara en una via de prioritat invertida, els veïns han perdut l'hàbit de comprar-hi. Un fet que ha provocat una caiguda de les vendes, diuen, d'entre un 30 i 40 per cent.

Tot i que amb la reforma els comerciants confien que les vendes puguin remuntar, ara reclamen que la remodelació del carrer culmini amb la instal•lació de mobiliari urbà. També demanen a l'Ajuntament que faci una aposta decidida per dinamitzar el Mercat del Centre, ja que, asseguren, és el motor comercial de la zona.