• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El camp de futbol del parc de la Torrassa entra en funcionament

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 27. 11. 2020

El camp de futbol del parc de la Torrassa entra en funcionament

Hi jugaran tots els equips del CEE Collblanc-la Torrassa

La pilota ja roda al camp de futbol del parc de la Torrassa, una nova instal•lació esportiva de 6.700 metres quadrats, que ha tingut un cost de 4 milions d'euros, cofinançats per la Diputació i l'Ajuntament, i que serà on el Club Esportiu Escola Collblanc-la Torrassa hi jugui com a equip local.

El terreny de joc, de gespa artificial d’última generació té unes dimensions de 95 x 50. També s’han habilitat espais públics i un edifici per a vestidors, local social, i altres serveis, tot plegat amb l’objectiu de posar una instal·lació de primer nivell a disposició dels més de 200 infants de la vintena d’equips del Collblanc-la Torrassa.

Carlos Carrascal, entrenador de l'aleví A del Collblanc-la Torrassa, ha assegurat que l'ambient al club és "d'il·lusió", ja que "ara per fi podrem estar junts en un mateix camp, que fins fa poc els equips ens havién de repartir per diversos camps".

De la seva banda, la regidora d'Esporrts, Maite Revilla, ha destacat l'aposta per l'esport de base i l'esport escolar d'una entitat esportiva com el Collblanc-la Torrassa i ha afegit que "és important que hi hagi nens i nenes que puguin fer esport, en cas el futbol, en una camp de la mateixa categoria que la gent que está federada o juga en categories nacionals".

El projecte també ha inclòs la construcció d’un mur de contenció a la part més alta del parc de la Torrassa, a tocar del casal de gent gran i de l’escola Ramón i Cajal, un mur en què es pintarà un mural. També resta pendent l’accés a la instal·lació esportiva des del carrer Albareda, tot i que, de moment, s’ha col·locat una tanca de protecció i s’ha dut a terme una pavimentació provisional.

A banda del camp de futbol, al parc de la Torrassa també s’ha projectat la construcció d’un skate park.

Reforma del pavelló municipal

D’altra banda, també han finalitzat les obres de remodelació del pavelló municipal d’Esports Juan Antonio Bastante, un dels més antics de la ciutat, a la plaça Pius X, al barri de Sant Josep, on juguen a bàsquet i futbol sala el Club Esportiu Alheña i l’Associació Esportiva Ramon Muntaner.

Les principals millores han consistit en la substitució de l’antiga coberta de microciment per una de xapa lacada, i l’aïllament tèrmic i acústic de la instal·lació. També s’ha solucionat les filtracions d’aigua i s’han millorat els accessos i les vies d’evacuació. En total, una inversió de 380.000 euros.