• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El calendari del Centre d'Estudis de L'H o com difondre la història de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 05. 12. 2019

El calendari del Centre d'Estudis de L'H o com difondre la història de la ciutat

S'han editat un miler d'exemplars presents a establiments comercials de L'Hospitalet

El calendari 2020 del Centre d'Estudis és ja una realitat. Un any més, es vol fer difusió del patrimoni humà i cultural de L'Hospitalet amb imatges de la història de la ciutat. Oficis, paisatges, carrers i persones que, en alguns casos, ja no existeixen i que són recuperats en un exercici de memòria col•lectiva.

El Centre d'Estudis és fidel a la seva tradició i ja ha tret el calendari del 2020. Està il•lustrat amb imatges antigues com una del 1915 del carrer Enric Prat de la Riba on es veu una llauneria, un ofici extingit amb els vestits negres, els mocadors i estris típics de fa més de cent anys.

Aquest és un exemple d'allò que vol transmetre el Centre d'Estudis amb el seu calendari; recuperar el passat de la ciutat i la seva gent i mostrar-ho a les noves generacions perquè coneguin d'on venim.

S'han editat un miler d'exemplars i es distribueixen pels establiments comercials de la ciutat que es poden consultar a la web de l'entitat. Fotografies de tots els barris de L'Hospitalet que formen part de la memòria col•lectiva de generacions d'hospitalencs.

El Centre d'Estudis també està treballant en més publicacions ja que sortirà al carrer una revista de fotografies històriques de la Torrassa i un nou Quadern d'Estudis dedicat a Jaume Botey. També un llibre amb les diferents religions que hi ha a la ciutat amb els nouvinguts d'arreu.