• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El 4YFN es traslladarà al recinte Fira Granvia per coincidir amb el Mobile

  • El 4YFN es traslladarà al recinte Fira Granvia per coincidir amb el Mobile

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 31. 07. 2020

El 4YFN es traslladarà al recinte Fira Granvia per coincidir amb el Mobile

Es tracta d'una plataforma per difondre les innovacions de les start-ups

El GSMA, organitzador del Mobile World Congress, ha anunciat que l’esdeveniment 4YFN (4 Years from Now) es traslladarà a Fira Granvia per a una major integració amb el saló de telefonia mòbil. El 4YFN, que fins ara se celebrava al recinte firal de la plaça Espanya en el marc del MWC, és la plataforma d’innovació del Mobile.

L'esdeveniment reuneix emprenedors, empreses emergents de telecomunicacions, inversors i institucions amb l’objectiu de difondre els treballs més punters i fomentar la creació de nous negocis.

El conseller delegat del GSMA, John Hoffman, ha assegurat que “les start-ups tindran un paper clau en la recuperació econòmica global. La possibilitat de combinar els expositors d’ambdós esdeveniments fomentarà la interacció i l’aprenentatge en xarxa”.

Segons explica el GSMA en un comunicat, la unió del 4YFN i el MWC en un mateix espai “indica el començament d’una nova era i el compromís de treballar junts per assolir el potencial de la tecnologia mòbil, connectant tothom i tot a un futur millor”.

En aquest sentit, el text assegura que “el món està canviant a una velocitat sense precedents i tot l’ecosistema mòbil ha d’aprofitar aquest moment per ser una força de canvi. La tecnologia mòbil és fonamental per a impermeabilitzar la nostra economía, i la innovació i les start-up són el nucli d'aquesta tasca”.