• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Desallotjat un gimnàs de la Florida on s’hi feia activitat

  • Desallotjat un gimnàs de la Florida on s'hi feia activitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 03. 2020

Desallotjat un gimnàs de la Florida on s'hi feia activitat

A L'H, les sancions per incompliment de l'estat d'alarma s'eleven a 1.175

La Guàrdia Urbana ha desallotjat un gimnàs de la Florida que mantenia la seva activitat a l’interior i ha denunciat el propietari. Amb aquesta són 134 les sancions imposades per la policia local durant el cap de setmana per incompliment de les mesures de l’estat d’alerta. Des que es va decretar el confinament, les denúncies s’eleven a 1.175. 

El gimnàs localitzat a la Florida ha estat desallotjat aquest diumenge, després que la policia local advertís que s’hi feia activitat a l’interior. Dins el local en el moment que va arribar la Guàrdia Urbana s’hi trobava el propietari juntament amb una desena de persones practicant activitat física. El gimnàs mantenia abaixada la persiana, però els usuaris hi accedien per una porta lateral. El propietari ha estat denunciat.

Balanç d’actuacions de la Urbana per fer complir el confinament
Des que es va decretar l’estat d’alarma, la policia local de L’H ha denunciat un total de 1.175 persones per incompliment de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma, 134 de les quals durant el cap de setmana; i ha practicat 7 detencions. Durant el cap de setmana, també s’ha identificat un total de 853 persones i 474 vehicles, i s’ha practicat una detenció.

D’altra banda, els Mossos d'Esquadra van tancar divendres un estudi de tatuatges que estava obert al públic a la ciutat i van denunciar les cinc persones que hi havia a l’interior.