• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Del 3 al 29 d’agost, un tram de l’L1 de metro, tancat per obres

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 08. 2020

El tram de la L1 entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia tanca per obres fins el 29 d'agost

TMB habilita servei de transport alternatiu entre aquestes parades

TMB realitza obres novament aquest mes d’agost a la L1 de metro. Aquests treballs obliguen a deixar sense servei el tram entre les parades d’Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia  fins el 29 d'agost, amb la qual cosa la parada de Santa Eulàlia esdevé provisionalment l'estació d'inici i final d'aquesta línia. La resta de la L1, entre Santa Eulàlia i Fondo, funciona amb normalitat.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) preveu realitzar obres a la L1 de Metro aquest agost per renovar la via, substituir elements i adequar la catenària. Això comporta la interrupció del servei entre les estacions d’Hospital de Bellvitge i Sta. Eulàlia fins el 29 d’agost, de manera que la circulació de trens acaba i comença a la parada de Santa Eulàlia. La resta de la línia fins a Fondo funciona amb normalitat.

Les obres, amb un pressupost de 4,6 milions d'euros, permetran solucionar les molèsties per vibracions a molts veïns de la ciutat i donarà seguretat al servei.

TMB ha habilitat un servei especial de bus i altres alternatives mitjançant els transports existents a la zona durant el temps que el servei estigui interromput per les obres. En concret, els usuaris disposen de:

- Bus especial entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia, amb parada a les estacions intermèdies de la línia 1 que estaran tancades (Sta. Eulàlia, Torrassa, Florida, Can Serra, Rbla. Just Oliveras, Av. Carrilet, Bellvitge i Hospital de Bellvitge)

- Bus especial directe entre Hospital de Bellvitge i Plaça d'Espanya (Barcelona). Enllaça directament per la Gran Via i sense parades intermèdies les estacions d’Espanya i Hospital de Bellvitge de la L1.

- Altres transports del sistema integrat: línies de metro L5, L9 Sud i L10 Sud; Rodalies, FGC i autobusos regulars de TMB i altres operadors.

Aquestes obres coincideixen amb les ja iniciades a la L4 on el servei romandrà interromput en tram La Pau - Selva de Mar, fins el 30 d’agost. La resta de la línia, entre Selva de Mar i Trinitat Nova, funciona amb normalitat. Un servei especial d’autobús cobreix el tram en obres.

D’altra banda, recordem que des de l’1 de juliol l’Autoritat del Transport Metropolità ha habilitat el protocol per sol·licitar la compensació de targetes caducades durant l’estat d’alarma. Es compensen els títols mensuals (T-usual, T-grup i T-familiar) no usats del 14 de març a l’11 d’abril, i els títols trimestrals (T-jove, T-trimestre i T-70/90), no usats del 14 de març al 10 de juny. Més inf.: www.atm.cat.