• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Defensem el Castell de Bellvís lliura més de mil signatures a la regidoria del Districte

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 11. 04. 2019

Defensem el Castell de Bellvís lliura més de mil signatures a la regidoria del Districte

Per demanar la protecció d'aquesta fortificació

El grup Defensem el Castell de Bellvís de Collblanc la Torrassa ha lliurat al regidor del districte, Christian Alcázar, prop de mil cent signatures per demanar la protecció de la fortificació del segle XII. També han reivindicat la importància històrica d'altres racons de la Torrassa.

La Plataforma Defensem el Castell de Bellvís ha recordat que al voltant d'aquesta zona ja es van trobar restes íberes i ha afirmat que amb les modificacions urbanístiques del 2017 no es guanyen parcs i jardins per als veïns.

Han lamentat que la reqüalificació dels terrenys del Transformador de Fecsa Endesa com a àrea verda no sigui accessible per als ciutadans. El regidor, Christian García, els ha dit que en els propers dies podran mantenir una reunió amb l'alcaldessa que els informarà de les actuacions que estan previstes al Castell de Bellvís i a altres espais del districte.

Els elements principals d'aquest conjunt patrimonial són, el Pont d'en Jordà, l'antiga fàbrica SAS, l'edifici del Transformador i el parc de la Torrassa. Ara fa unes setmanes Defensem el Castell de Bellvís va col·locar una pancarta a l'edifici per reivindicar la seva importància històrica.