• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 10. 2019

David Monthiel rep el Premi L'H Confidencial

Per la novel•la "Nuestra señora de la Esperanza"

L’escriptor gadità David Monthiel ha rebut el Premi L’H Confidencial 2019 per l’obra titulada "Nuestra señora de la Esperanza", una novel•la que barreja el gènere policíac amb una trama política i que transcorre a la ciutat de Cadis. El guardó s’ha consolidat com un dels més prestigiosos del gènere negre.

El jurat va valorar el protagonisme que té Cadis en la novel•la, una ciutat poc present en la novel•la negra espanyola, i l’homenatge que l’autor dedica a Manuel Vázquez Montalbán, que es detecta clarament en el desenvolupament de la intriga. Anna Riera, responsable de la xarxa de biblioteques de la ciutat, ha afirmat que el premi s’ha atorgat “per unanimitat per la trama original i els elements polítics que presenta”

David Monthiel va néixer a Cadis el 1976. Nuestra señora de la Esperanza és la tercera novel•la de l’escriptor protagonitzada pel detectiu Rafael Bechiarelli, després de Carne de Carnaval (2017) i Las niñas de Cádiz (2018). L’autor ha afirmat estar “molt content per rebre aquest premi i per trenar les fronteres de la meva ciutat i d’Andalusia. He volgut fer un homenatge a Vázquez Montalban amb un tall transversal de la societat gaditana”

El premi, promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, està dotat amb 12.000 euros. En aquesta edició, s'han rebut 227 obres.