• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Davallada de l’atur a L’Hospitalet en 617 persones durant el mes de juliol

  • Davallada de l'atur a L'Hospitalet en 617 persones durant el mes de juliol

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 08. 2020

Davallada de l'atur a L'Hospitalet en 617 persones durant el mes de juliol

La ciutat registra un total de 18.014 persones sense feina

L’Hospitalet millora la seva situació d’atur respecte al mes de juny registrant 617 persones menys. El total d’aturats és de 18.014, un 3’3% menys que el mes anterior. Pel que fa a Catalunya l’atur registrat ha abaixat en 15.670 persones, un 3’23% menys respecte al juny però un 30’8% més si es compara amb l’any anterior.

Segons les dades facilitades per la Generalitat de Catalunya, l’atur baixa per primera vegada després de quatre mesos d’increment. Al territori català va pujar un 5’5% al març, 12’2% a l’abril, 3’3% al maig i un 0’4% al juny.

Durant el mes de juliol s’han formalitzat a Catalunya un total de 239.044 contractes de treball. En comparació amb el juny, la xifra ha augmentat en un 45’4%. D’aquest total, un 70% són temporals i un 30% indefinits.

Per la seva banda, la Seguretat Social ha registrat 3.364.450 afiliacions de mitjana durant el darrer mes, xifra que suposa un increment de l’1’1% amb relació al juny.

Cal recordar que a les dades d’atur no s’inclouen les persones afectades per un ERTO, ja que no es consideren dins la classificació d’atur registrat. En canvi, sí que s’inclouen al conjunt de demandants d’ocupació i afiliats a la Seguretat Social. D’acord amb les dades publicades pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, a finals de juliol hi ha 225.415 persones treballadores en situació d’ERTO a Catalunya. La xifra s’ha reduït en un 41% respecte al mes passat.