• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Consensuat el nou Pacte Local per l’Ocupació 2020-2023

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 08. 2020

Consensuat el nou Pacte Local per a l'Ocupació 2020-2023

En temps rècord i circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia

L’Ajuntament i agents econòmics i socials ha redactat i consensuat el nou Pacte Local per a l’Ocupació. El document reflecteix les línies de treball i el desenvolupament econòmic per període 2020-2023 com, per exemple, la promoció de l’ocupació digna i de qualitat i el suport a l’emprenedoria, autònoms i micropimes.

Els objectius i les accions s’han hagut d’adaptar a la nova situació d’emergència social i econòmica marcada per la crisi de la Covid-19. És per això que durant els darrers mesos s’han intentat abordar diferents accions per tal d’ajudar empreses i treballadors per tal de pal·liar l’impacte econòmic de la pandèmia.

Per refer-se de la crisi amb empreses més competitives i una ocupació de qualitat, el Pacte proposa entre d’altres mesures la de reindustrialitzar la ciutat i reinventar l’economia local amb un nou model de desenvolupament.

D’altra banda, s’han publicat vídeos amb recomanacions relacionats amb la salut a la feina i s’ha posat a l’abast dels treballadors informació sobre els ERTO. També s’ha posat en marxa un servei d’atenció personalitzada en l’àmbit econòmic i laboral arran la Covid-19.

El Pacte però, també té una dimensió social amb mesures que volen garantir la igualtat d’oportunitats i la inserció laboral de tots els col·lectius. Per això, es considera que la formació és primordial per la recuperació econòmica i social de la ciutat.

Altres mesures que tracta el nou Pacte Local per a l’Ocupació són la millora de la competitivitat de les empreses i la millora de l’ocupabilitat de la població activa de la ciutat. Aquestes accions s’associen també als objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides (ODS), a la reactivació econòmica i a la promoció de mesures de cohesió social.

El proper mes de setembre el Pacte se sotmetrà a la votació del ple municipal.