• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Concurs especial Festes de Primavera 2019

  • Concurs especial Festes de Primavera 2019

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 12. 04. 2019

Concurs especial Festes de Primavera 2019

Sortegem entrades per als concerts de Rozalen i Beret

Aquesta setmana, Taquilla Inversa us proposa un concurs especial de Festes de Primavera. Sortegem entrades per als concerts de La Farga. En concret us oferim dues entrades dobles per a Rozalén (divendres, 26 d’abril, 21.30h) i
dues entrades dobles per a Beret (dissabte, 27 d’abril, 21h). (Pots consultar tota la informació de Festes de Primavera a l'especial de L'Hdigital).

Podeu participar-hi fins a dimarts, 23  d'abril a les 15 hores. Només heu d'omplir el formulari de la part inferior i triar a quin dels concerts voleu assistir-hi.