• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Comencen les obres de la nova configuració de les vies de Renfe

  • Comencen les obres de la nova configuració de les vies de Renfe

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 10. 08. 2020

Comencen les obres de la nova configuració de les vies de Renfe

ADIF alerta que es produiran sorolls durant la nit a la zona de la Torrassa

Entre el 10 i el 31 d'agost, ADIF realitzarà els treballs amb maquinària per reorganitzar l'esquema de vies de l'estació de Sants. L'actuació, que arriba fins a L'Hospitalet, es farà en horari nocturn, entre les 22h i les 5h, per tal de minimitzar l'afectació en la ciruclació dels trens.

En un comunicat, ADIF ha alertat que "en determinats moments, part d'aquests treballs poden ser d'elevada intensitat acústica", sobretot a l'entorn de la Ronda de la Via, al barri de la Torrassa.

Amb les obres, l'estació de Sants disposarà de quatre vies de parada d'ample convencional per a cadascun dels dos túnels urbans que travessen Barcelona, el de Plaça Catalunya i el de Passeig de Gràcia. A més, els treballs permetran comunicar els dos corredors.

Així, la nova configuració de vies, coneguda com a 4+4, permetrà flexibilitzar la capacitat de la infraestructura i optimitzar l'explotració del servei ferroviari de Rodalies a l'àrea de Barcelona.