• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Comença la 43a edició dels Jocs Escolars

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 19. 10. 2019

Comença la 43a edició dels Jocs Escolars

Hi participaran uns 8.000 infants i joves en diferents disciplines esportives

Tret d'inici dels Jocs Escolars de L'Hospitalet, una competició organitzada pel Consell Esportiu i que al llarg del curs comptarà amb la participació d'uns 8.000 infants i joves de més de 300 equips.

Malgrat que els Jocs van iniciar-se el passat divendres, s'han donat per inaugurats aquest dissabte amb el llançament d'honor del regidor d'Esports i president del Consell Esportiu de L'Hospitalet, Cris Plaza, en un dels partits de futbol 7 que s'estaven jugant al camp municipal de Pubilla Cases

Tot un esdeveniment esportiu, però també social i educatiu que ofereix als nens i nenes l'oportunitat de competir en una quinzena de disciplines diferents, tant d'esports col•lectius com d'individuals, com ara futbol, bàsquet, natació, judo, esport dansa o escacs.

En aquest sentit, els Jocs promouen l'esport base de la ciutat i fomenten la cohesió dels més petits. Un altre dels pilars dels Jocs Escolars és la seva vessant pedagògica. I és que, a més de les classificacions esportives, existeix una classificació en valors per premiar el bon comportament tant dins com fora el terreny de joc. 

Enguany, la 43a edició dels Jocs Escolars arriba amb dues novetats. D'una banda, tots els partits es disputaran amb la pilota oficial del Consell Esportiu, un model comú que garantirà la igualtat de condicions en tots els encontres. També a partir d'ara les actes es faran digitalment en el futbol 7 i el futbol sala.

A banda de les competicions setmanals dels Jocs Escolars, el Consell Esportiu de L'Hospitalet organitza altres activitats com ara el Cross Escolar, que cada any compta amb uns 2.000 corredors i corredores, la Festa dels Valors o la Diada de l'Esport Escolar.