• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Comença l’Arnold Classic Europe, la fira internacional de l’esport

  • Comença l'Arnold Classic Europe
  • Comença l'Arnold Classic Europe

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 20. 09. 2019

Comença l'Arnold Classic Europe

A Fira Granvia fins el dia 22

Es tracta de la major fira Internacional d’Esport que reunirà a esportistes de múltiples disciplines i a empreses vinculades al sector de tot el món. A més, comptarà amb la presència de l’actor Arnold Schwarzenegger, qui dóna nom al certamen. L’edició de l’any passat va reunir a més de 50.000 visitants.

A la IX edició de l'Arnold Classic Europe es podran trobar entre d’altres competicions d’halterofília, zumba o l’European Showdown, un competició d’entrenament funcional que barreja agilitat, força i resistència. A més, també hi haurà una gran exposició de còmics de Conan, amb autors nacionals i internacionals.

Es celebrarà fins el diumenge 22 de setembre al recinte firal de Fira GranVia.