• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Comença el projecte social Laiapp, a Torre Barrina

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 12. 2019

Comença el projecte social Laiapp, a Torre Barrina

Va guanyar el festival de creació L'Hospitalet XR

Torre Barrina acull el projecte Laiapp que va guanyar el festival de creació L'Hospitalet XR i que respon a un dels reptes plantejats pel concurs. El resultat final és una aplicació mòbil que utilitzarà la realitat augmentada per fer visibles a dones de la ciutat i compartir les seves experiències.

Torre Barrina està fent escultures virtuals que només es podran veure a través del mòbil. Forma part del projecte Laiapp que va guanyar el festival de creació L'Hospitalet XR i que s'ha vista al darrer congrés Smart City Expo.

A hores d'ara s'està materialitzant el projecte que ha d'acabar amb una aplicació mòbil que vol donar visibilitat a les dones de L'Hospitalet a través de la realitat augmentada. Ara s'ha fet la primera sessió i quan s'arribi al final del projecte tothom podrà veure en realitat virtual allò que diuen les dones respecte de les seves experiències.