• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutadans diu que alguns projectes de Núria Marín han estat només per a la seva projecció personal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 23. 05. 2019

Ciutadans diu que alguns projectes de Núria Marín han estat només per a la seva projecció personal

Acte de campanya de la formació taronja a la carpa que tenen a La Farga

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de L'Hospitalet, Miguel García, ha criticat alguns dels projectes que ha posat en marxa l'alcaldessa, Núria Marín, a qui ha acusat de primar la seva projecció personal abans que cercar el bé de la ciutadania. D'altra banda i pel que fa als resultats d'aquest diumenge, García creu que el bon paper que farà Ciutadans impedirà qualsevol majoria absoluta.

Miguel García lamenta que projectes com el Cirque du Soleil i el solar cedit per l'Ajuntament són més una plataforma de projecció personal que no pas un interés de ciutat. "La senyora Marín ens ha venut el projecte perquè allò que volia era obtenir resultats mediàtics. Recordem que ha posat un milió i mig d'euros del pressupost municipal".

Des de Ciutadans es rebutja que on era Cosme Toda ara hi hagi 1.000 pisos i al voltant de 4.000 veïns nous que no tenen els equipaments necessaris. "L'especulació immobiliària ha passat i L'Hospitalet ja no ho suporta i, a més, és una bestiesa. Marín ha de pensar més en la ciutat i la seva gent".

García ha reiterat que no està interessat en ocupar càrrecs sinó en servir a la ciutat. "Si volgués butaques ja les tindria. Núria Marín em va oferir ara fa quatre anys entrar al govern. Pot negar-ho però és cert i li vaig dir que em tocava ser oposició. La política no pot ser un ofici per a tota la vida".

Pel que fa als resultats electorals, García ha dit que confia que el bon resultat que n'obtindran evitarà qualsevol majoria absoluta i ha indicat que "nosaltres no som sectaris i si toca aprovar una moció que beneficia a la ciutat l'aprovarem sigui de la formació política que sigui".

Podeu seguir tota la informació electoral a l'especial del lhdigital.cat.