• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutadans demana que es condemni la violència per assolir objectius polítics

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2019

Ciutadans demana que es condemni la violència per assolir objectius polítics

Moció en el proper Ple

El grup municipal de Ciutadans presenta una única moció en el proper Ple. La formació taronja demana la condemna de la violència ocasionada pels radicals els darrers dies i afirmen que no tot s'hi val en democràcia per arribar a assolir uns determinats objectius polítics.

Ciutadans presenta una única moció de rebuig i condemna de "la violència i el terrorisme que es fan servir per arribar a assolir objectius polítics. No tot s'hi val", ha dit el portaveu municipal dels taronja, Miguel García qui ha afegit que "qualsevol aspiració de determinats objectius polítics són legítims però respectant l'ordenament jurídic".

García ha afegit que "els secessionistes no fan servir els camins que la democràcia dona per poder fer realitat les seves aspiracions. Volem que el Ple es manifesti a favor de la llei i es trist que el president Torra hagi aplaudit a presumptes terroristes que tenien eines per fabricar, fins i tot, explosius".

El portaveu municipal de Ciutadans espera que la moció "tingui el suficient de pedagogia per tal que partits com els PSC que governa amb ells, com ara Núria Marin a la Diputació de Barcelona, no vagin de la mà d'aquests socis".