• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

CCOO i UGT reforcen els seus serveis d’assessorament per a treballadors i autònoms

  • CCOO i UGT reforcen els serveis d'assessorament per a treballadors i autònoms

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 03. 2020

CCOO i UGT reforcen els serveis d'assessorament per a treballadors i autònoms

Atenen via telefònica i per correu electrònic

Els sindicats CCOO i UGT Catalunya han incrementat els seus serveis d’assessorament jurídic i sindical respecte als dubtes que estan sorgint entre treballadors i autònoms a causa de la pandèmia del coronavirus. En tots dos casos, s’han habilitat telèfons i adreces electròniques per fer consultes, de la mateixa manera que s’han elaborat documents de preguntes freqüents amb l’objectiu de poder resoldre tots els dubtes que es plantegin.

Liliana Reyes, coordinadora local de CCOO, ens ha explicat l’operatiu que CCOO Catalunya ha desplegat a causa de l’allau de consultes que estan rebent aquests dies. El sindicat ha posat a disposició de tots els treballadors i treballadores 200 sindicalistes que atenen consultes en línia i trucades telefòniques a més d’ajudar als representants sindicals que hi ha a les empreses. Aquest servei funciona des del passat divendres 13 de març i, segons Reyes, "fins al moment està funcionant molt bé". “Poden trucar -continua- tots els treballadors amb dubtes, tant si estan afiliats com no. Es tracta de poder donar un bon servei i que no es vulnerin els drets dels treballadors”. És per això que CCOO també atén consultes de treballadors estrangers. El gabinet jurídic de CCOO ja ha respost més de 1.500 assessoraments. Totes les respostes s'han donat en un màxim de 24 hores.

Telèfon: 933 100 000 (De 9 a 19 h dl-dv. i de 9 a 14 h ds i dg.)
Assessorament en línia: https://consulta.ccoo.cat

Pel que fa a l'UGT, Joan Barrachina, delegat local, explica que el sindicat ha redactat una guia jurídica amb preguntes freqüents que s’actualitza diàriament segons les novetats que van sorgint. Per altra banda també s’han habilitat telèfons d’urgència que atenen els mateixos sindicalistes i d’altres d’especialitzats per a consultes de tipus jurídic. Segons Joan Barrachina, “s’estan atenent més de 50 consultes diàries a L’Hospitalet, les quals comporten normalment enviar documentació per correu o parlar amb les empreses per negociar. S’intenten solucionar tots els problemes però si no és possible es tracta d’anar informat a la gent fins a trobar una solució.” L’assessorament també es pot rebre via correu electrònic.

Telèfon: 933 271 498
Correu electrònic: ctac@catalunya.ugt.org

Telèfon Gabinet Jurídic: 933 046 850 (de 9.00 h a 14.30 h)
Correu electrònic: ugtgabinetjuridic@catalunya.ugt.org
Whatsapp: 629 546 698

Les incidències més comunes per part dels treballadors són les relacionades amb els ERTO i tenen a veure amb les vacances i les pagues extres, la reducció de jornada i les afectacions que pot tenir una persona que està de baixa o d’excedència. Tant per part de CCOO com d’UGT s’està negociant amb les empreses les condicions d’aquests Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació com l’afectació o no al total de l’empresa, el manteniment del 100% de les vacances anuals i les pagues extres o l’existència de complements salarials per als treballadors que els pateixin. Des dels sindicats també s’està negociant amb el Govern l’agilització dels procediments dels ERTO.

També atenen consultes referides a altres mesures que pot prendre l’empresa com el permís no retribuït, les bosses d’hores, les vacances obligades i el teletreball.