• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Cau un arbre al carrer Canigó

  • Cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum pel temporal
  • Cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum pel temporal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2019

Cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum pel temporal

Un arbre ha caigut al carrer Canigó

Catalunya segueix en alerta taronja amb risc importat de precipitacions que a Barcelona poden registrar fins a 30 litres per metre quadrat en 1 hora i 100 litres en 12 hores. A L’Hospitalet l’incident més destacat ha estat la caiguda d’un arbre al carrer Canigó. A hores d'ara cinc mil abonats de Pubilla Cases estan sense llum degut al temporal i s'espera que es torni ben aviat a la normalitat.

Un pollancre ha estat l’arbre que la llevantada ha fet caure al carrer Canigó, sense que hagi causat danys personals. A més, al carrer Aprestadora entre, Buenos Aires i la Riera Blanca, ha caigut un fanal que ja tenia la base malmesa.

A Can Serra, a prop de les escales mecàniques han caigut diverses branques, també al carrer Vigo i al Parc de la Marquesa. També hi ha constància de la caiguda d’un arbust davant de cops de vent importants, especialment entre les 18.00h i la mitjanit, de fins a 90 km/h.

El temporal també ha provocat estralls a Pubilla Cases on cinc mil abonats resten sense llum a hores d'ara. Es preveu que l'avaria s'arregli en les immediates hores. La Guàrdia Urbana i els serveis municipals estan mobilitzats per atendre les necessitats que hi puguin sorgir.